Arganolie Gezicht & Huid

Arganolie Gezicht & Huid

Gezicht & Huid
Arganolie is uitstekend te gebruiken als een hydraterend verzorgingsproduct voor je huid. Het kan worden gebruikt
ter vervanging van je dag- en nachtcrème: een paar druppels zijn al voldoende om je gezicht te verzorgen. Wat arganolie zo geliefd maakt is dat het helpt bij het voorkomen en verminderen van rimpels. Bovendien reguleert arganolie zeer effectief de natuurlijke productie van talg, wat essentieel is voor een gezonde huid.
Breng een beetje arganolie aan op je vingertoppen en masseer rustig in je huid. Er is slechts een klein beetje nodig. Door rustig te masseren verdeel je de olie goed over de huid en in de poriën. Bij eczeem, striae, zwangerschapsstriemen en droge plekken geldt hetzelfde: goed masseren tot de olie volledig door de huid is opgenomen.

Tegen huidveroudering

Een van de meest gewaardeerde eigenschappen van arganolie is dat het huidveroudering tegen gaat. De belangrijkste factor die bijdraagt aan veroudering van de huid is UV straling door blootstelling aan zonlicht. Hierdoor worden oxidatieprocessen in gang worden gezet. Zelfs kleine hoeveelheden UV-straling kunnen het proces van rimpelvorming al in gang zetten. Een groot aantal studies heeft aangetoond dat vitamine E, die in grote hoeveelheid in arganolie aanwezig is, de conditie van de huid (elasticiteit, droogheid, ruwheid, schraalheid) verbetert. De huid wordt minder ruw en de lengte en diepte van rimpels vermindert. Arganolie vertraagt niet alleen het proces van huidveroudering maar vermindert ook de kenmerken ervan.

Droge huid en huidaandoeningen

Talg is een lichaamseigen vettige stof die onze huid beschermt tegen uitdroging en infecties door bacteriën en schimmels. Onder andere door het vaak wassen van de huid (douchen, handen wassen) verdwijnt deze talg met uitdroging van de huid als gevolg.
Ook een verminderde talgproductie kan een oorzaak zijn van droge huid. Arganolie bevat een aantal componenten, zoals squaleen en bepaalde essentiële vetzuren, die van nature al aanwezig zijn in lichaamseigen talg. Arganolie is hierdoor uitstekend te gebruiken om de huid te beschermen tegen uitdroging. Masseer hiervoor een klein beetje arganolie goed in je huid. Doordat arganolie snel wordt opgenomen zal deze niet vettig aanvoelen.
Ook bij huidaandoeningen als eczeem, zwangerschapsstriemen en striae kan een verlichting van de symptomen worden bereikt; de huid wordt gehydrateerd en wordt soepeler.
Bestel nu een flesje en ervaar het zelf!

Head massage

Massage

Arganolie is vanwege de revitaliserende werking op de huid zeer geschikt voor massages. Het kan worden toegevoegd aan een basis massage olie. Arganolie kan ook puur worden gebruikt voor massages, alleen heeft het wel de eigenschap snel te worden opgenomen door de huid.

 • Arganlife arganolie

  Arganlife arganolie

  Arganlife arganolie is hét natuurlijke verzorgingsproduct dat echt werkt! Gebruik arganolie voor je gezicht, huid, haar en nagels.

  • Hydrateert en voedt de huid
  • Beschermt de huid tegen veroudering
  • Herstelt beschadigd haar
  • Geeft haar glans en elasticiteit
  • Verzorgt nagels en nagelriemen
 • Waarom arganlife?

  Waarom arganlife?

  Onze missie is om meer mensen kennnis te laten maken met dit prachtige en zo complete verzorgingsproduct.

  • 100% pure Marokaanse arganolie
  • Wij voegen niets toe
  • Top kwaliteit door directe koude persing
  • Violetglas voor optimale houdbaarheid
 • Voor wie

  Voor wie

  Arganlife arganolie is voor iedereen ongeacht je huidtype. Reageer je allergisch op de meeste cosmetica? Probeer dan arganolie!

  • Voor zowel de jonge als rijpere huid
  • Voor mensen met een gevoelige huid
  • Voor baby’s en kinderen
  • Ook bij eczeem, acne en straie
Snelle levering

Snelle levering

Met klanttevredenheid hoog in het vaandel, doen we er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

Met veiligheid hoog in het vaandel, doen wij er alles aan om uw bestelling en gegevens veilig te behandelen.

Meer informatie?

Meer informatie?

Bel ons op: +31 (0)79-3315931
of stuur een email naar: support@arganlife.eu

ga('create', 'UA-76472433-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');